Cauta
Societate
"VP & Partners" este o societate civilă de avocatură care lucrează pentru industrie. Începând cu anul 1999, suntem parteneri ai principalelor ramuri ale industriei românești și ne numim cu mândrie avocați de drept industrial.

CREDEM ÎN ONESTITATE – FAȚĂ DE NOI ÎNȘINE ȘI FAȚĂ DE SEMENI.

CREDEM ÎN MUNCĂ, ÎN RIGOARE ȘI ÎN PASIUNE PENTRU MESERIE.

CREDEM ÎN PRIETENIE ȘI UMANITATE, ÎNAINTE DE ORICE.

Cătălin Plăcintă

Sunt un om al soluțiilor clare, logice și prezentate succint.

Despre Mine
Alina Savu

Nu judec cărțile după copertă și nici oamenii pe baza unei singure greșeli făcute.

Despre Mine
Dana Volosevici

Cred în drept și în capacitatea acestuia de a aduce valoare în societate.

Despre Mine
Roxana Șevț

Caut în drept sens și rigoare, pentru construcții temeinice.

Despre Mine
George Scarlat

Sunt pasionat de drept și istorie.

Despre Mine


Cătălin Plăcintă

Cătălin Plăcintă

Sunt un om al soluțiilor clare, logice și prezentate succint. Nu cred că dreptul este știința cuvintelor învăluitoare, ci a ordinii.

Am absolvit Facultatea de Drept a Universității din București și apoi L’Institut de Droits des Affaires et de la Coopération Internationale, organizat de Universitatea din București și Université Paris I Sorbonne.

Conduc activitatea de consultanță din cadrul VP&Partners.

Am experiență aprofundată în acordarea de asistență juridică pentru industria din România, atât în ceea ce privește activitatea de zi cu zi, cât și în implementarea și derularea proiectelor de dezvoltare. Sunt implicat direct în gestionarea relațiilor dintre principalii actori ai industriei și partenerii sociali ai acestora, reușind, prin negocieri colective de succes, să stabilim un cadru stabil pentru relațiile de muncă.

catalin.placinta@vplaw.ro
Alina Savu

Alina Savu

Nu judec cărțile după copertă și nici oamenii pe baza unei singure greșeli făcute. Aceasta idee m-a ghidat pe parcursul Facultății de Drept a Universității București, absolvită în anul 2001, al Institutului Național al Magistraturii și al carierei de magistrat.

Am devenit membru al Baroului Prahova și parte a echipei VP&Partners în anul 2017, după mai bine de 10 ani de experiență în soluționarea dosarelor de drept penal, și coordonez departamentul de drept penal al societății de avocatură.

Atunci când nu rezolv probleme de ordin legal îmi place să mă ocup cu grădinăritul, să ascult muzică antrenantă sau să petrec timp cu familia și prietenii mei.

alina.savu@vplaw.ro
Dana Volosevici

Dana Volosevici

Cred în drept și în capacitatea acestuia de a aduce valoare în societate. Cred în puterea echipei, indiferent dacă este vorba despre avocatură, yachting sau proiecte tehnice complexe.

Sunt absolventă a Facultății de Drept a Universității din București, precum și a L’Institut de Droit des Affaires et de la Coopération Internationale, organizat de Universitatea din București și Université Paris I Sorbonne. Am găsit noi abordări ale dreptului la cursurile organizate de Cardozo School of Law, Central European University, Academy of European Law și King’s College London. Le recomand cu căldură oricărui jurist care vrea să înțeleagă și să pătrundă dreptul.

Scriu despre și pentru industrie. Teza mea de doctorat, Analyse multi-facettes de l’intégration des salariés dans les sociétés commerciales, en France et en Roumanie, este dedicată industriei și oamenilor săi.

Sunt avocatul coordonator al societății de avocatură.

dana.volosevici@vplaw.ro
Roxana Șevț

Roxana Șevț

Caut în drept sens și rigoare, pentru construcții temeinice. Am absolvit, în anul 2010, Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.

Îmi asum cu responsabilitate şi implicare orice demers. Motivaţia de a reprezenta în instanță interesele clienţilor îmi este dată de fiecare reuşită în parte, însă identificarea celor mai bune soluţii consider că este o deprindere ce poate fi căpătată numai prin munca în echipă.

Sunt membru activ al departamentului de consultanţă. Prin colaborări directe cu reprezentanții industriei, prin implicarea în proiectele de dezvoltare și prin analize și opinii juridice am devenit, și o declar asumat și cu mândrie, parte a eșafodajului legal care sprijină activitatea industrială.

Iubesc dansul, călătoriile, cărțile. Și visez la noua colecție de genți, cusute cu pasiune în serile de după serviciu.

roxana.sevt@vplaw.ro
George Scarlat

George Scarlat

Sunt pasionat de drept și istorie. Și de muzica rock. Sunt absolvent al Facultății de Drept a Universității din București și avocat din 2002.

Cred că echitatea și dreptatea trebuie să guverneze activitatea avocațială, atât în gestionarea litigiilor, cât și în redactarea contractelor.

Conduc activitatea de litigii din cadrul VP&Partners. Împreună cu echipa mea, ne implicăm activ în apărarea drepturilor și intereselor clienților noștri, în fața instanțelor de judecată și de arbitraj. Succesele obținute în litigiile de drept fiscal, drept comercial și dreptul muncii ne-au consolidat atât echipa, cât și reputația de adversari redutabili, dar principiali.

Am, de asemenea, o îndelungată experiență în acordarea de consultanță juridică pentru proiecte de dezvoltare imobiliară și construcții industriale.

george.scarlat@vplaw.ro