Cauta
Domenii de Activitate
Consultanță

Consultanță

Consultanță

Este principala noastră activitate: de la negocieri de contracte, la drept corporatist, dreptul insolvenței, dreptul muncii, drept fiscal, fuziuni și achiziții, contencios administrativ, drept contravențional, drepturi reale și urbanism, proprietate intelectuală.
Lucrăm în echipe complexe, adaptate proiectelor în care suntem implicați. Avem alături contabili, ingineri, specialiști în resurse umane și în comunicare

Negociere/Mediere/Arbitraj

Negociere/Mediere/Arbitraj

Credem în depășirea obstacolelor și în rezolvarea amiabilă a diferendelor. Negociem, mediem și conciliem litigii de dreptul afacerilor, de drept corporatist, și de dreptul muncii (relații individuale și colective de muncă).

Negociere/Mediere/Arbitraj
Litigii

Litigii

Litigii

Asistăm și reprezentăm partenerii industriali în litigii de dreptul afacerilor, drept corporatist, dreptul insolvenței, dreptul muncii, dreptul fiscal, dreptul contravențional, drepturile reale și urbanism, dreptul penal al afacerilor.

Recuperare creanțe

Recuperare creanțe

Am organizat un departament pentru recuperarea creanțelor, atât în etapa pre-judiciară, prin negociere, transmitere de notificări, verificarea situației debitorului și instituirea de măsuri asiguratorii, cât și în etapa judiciară, prin instrumente specifice de stabilire și recuperare a prejudiciului (cereri de chemare în judecată, plângeri penale, declanșarea procedurii insolvenței și executare silită a debitorului).

Recuperare creanțe
Training

Training

Training

Suntem noi înșine în căutarea noului și a dezvoltării personale. Pentru partenerii noștri construim programe de training adaptate mediului industrial. Cursurile sunt destinate, în principal, managementului societăților (guvernare corporatistă, responsabilitate socială), dar și formării pe domenii specializate (relații de muncă, transfer al întreprinderii, răspundere pentru viciile produselor, procedură contractuală, gestionarea riscurilor contractuale).